Stenske nalepke poživijo vsak poslovni prostor

49

Urejenost delovnega okolja je pomembna tako za prijetno počutje zaposlenih kot tudi za lep sprejem strank. Da bi bil prostor za delo živahen in poln energije, pa vam ni potrebno vlagati velikih sredstev v prenovo, temveč lahko poskrbite za nekaj vizualnih izboljšav na povsem preprost način – vaše poslovne prostore lahko poživijo stenske nalepke.

Stenske nalepke za sodoben imidž prostorov

Kljub temu, da so se stenske nalepke sprva uporabljale večinoma za opremljanje otroških sob, jih danes srečamo na skoraj vsakem koraku, tudi v poslovnih prostorih, kjer lahko pomagajo za majhen denar ustvariti dobro vzdušje in prispevajo k pozitivnemu razpoloženju zaposlenih in strank. Z njimi lahko hitro poživimo stene, izbira motivov, barv in dimenzij pa je tolikšna, da dejansko ni pomembno, s kakšno dejavnostjo se ukvarjamo – prav za vsako se nekaj najde.

Stenska nalepka - zeleni krogci
Vaš poslovni prostor lahko poživijo tudi zeleni krogci.

In zakaj so stenske nalepke tako priljubljene? Prostorom vdahnejo svežino in barve, ki so bistvene za optimizem. Prostori postanejo z njimi veliko bolj sodobni, pa četudi se vaši poslovni prostori na primer nahajajo v starejši stavbi in niso opremljeni z najnovejšim dizajnerskim pohištvom. Tudi povsem klasične ali dotrajane mize niso več tako moteče, če stene prostorov zaživijo v novi preobleki.

Kako izbrati stenske nalepke za poslovni prostor?

Možnosti je veliko, za ogled klikni tukaj. Lahko se odločite za izdelavo stenskih nalepk po naročilu – tako lahko stene opremite s svojim logotipom in sloganom, kar je zlasti primerno za sprejemne prostore za stranke. Za delovne prostore, v katerih se nahajajo zaposleni, pa je bolje biti nekoliko bolj sproščen. Med množico standardnih motivov si izberite takšne, ki ustvarjajo dobro vzdušje, morda pa so hkrati povezani tudi z dejavnostjo podjetja. Prav tako ne pozabite upoštevati tega, koga zaposlujete – če so v pisarni večinoma ženske, bodo prišle prav podobe rož in metuljev, če moški, pa kakšne druge tematike, na primer športne (in če se ukvarjate z dejavnostjo povezano s športom, je to skorajda obvezno).

Stenska nalepka - metulji
V “žensko” pisarno se čudovito poda stenska nalepka z metulji.

Kaj pa, če bi izbrali stenske nalepke, ki sporočajo dobre misli? Tudi te so izjemno priljubljene, med zanimivimi citati pa boste gotovo našli takšnega, ki ga lahko izberete za moto in s katerim boste polepšali dan svojim uslužbencem. Saj veste – lepa beseda veliko šteje, in v trenutkih slabe volje vedno pomaga, da se lažje ponovno osredotočimo na delo in gremo novim zmagam naproti.

Ne glede na to, kakšne stenske nalepke boste izbrali, verjemite, da bodo poskrbele za veliko prijetnega vzdušja pri delu, hkrati pa vaše poslovne prostore popolnoma spremenile in jim dale svež, pisan in sodoben videz – tako kot želite, da bi bilo sodobno tudi vaše podjetje.

KOMENTIRAJTE PRISPEVEK

Please enter your comment!
Please enter your name here