Najugodnejša softshell jakna

120

Ste razmišljali o tem, da bi svoje zaposlene oblekli v oblačila, ki bi takoj pričala o pripadnosti podjetju? Za poletje ni težav, saj lahko za to poskrbite z lahkim promocijskim tekstilom, torej z majicami s kratkimi rokavi, ki jih nudi kar precej podjetij, za nekoliko bolj hladne dni pa vam predlagamo, da se odločite za kakovostne jakne in vetrovke, ki jih ponuja podjetje s promocijskimi darili Habeco.

Roly softshell jakna

Da bodo vaši zaposleni zaščiteni pred hladnim vremenom, hkrati pa bodo dobro promovirali vaše podjetje in dejavnost, je odlična izbira Roly softshell jakna. Zakaj ravno Roly? Ker gre za cenovno ugodnega in izjemno kakovostnega evropskega proizvajalca, ki vas ne bo razočaral. Roly softshell jakna zagotavlja, da bodo zaposleni oblečeni v koži prijazne materiale zanimivih krojev in barv, vas pa nakup ne bo pretirano udaril po žepu. Izbirate lahko med mnogo različnimi modeli, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki vam je všeč po videzu in je tudi primerno funkcionalen. Eden takšnih je tudi soft shell Antartida, ki se je izkazal za izjemno priljubljenega, saj je udoben, mehak in topel, hkrati pa tudi lep.

Softshell jakna Antartida
Jakna Antartida je izdelana iz kakovostnega softshell materiala.

Roly softshell jakna se lahko na vašo željo tudi personalizira, za kar poskrbi kakovostno vezenje na jakne. Tako kot se lahke majice običajno potiskajo z imenom podjetja ali njegovim logotipom, se vezenje na jakne obnese pri softshellih in drugih nekoliko toplejših oblačilih.

In kdaj se je najbolj smiselno odločiti za softshell? Odlično se bo obnesel, če vaši zaposleni ne preživijo celega delavnika na toplem, temveč morajo kdaj skočiti tudi ven iz pisarne, še posebej pa je Roly softshell jakna odlična za tiste, ki delajo v slabše ogrevani proizvodnji, v prepišnih delavnicah ali pa na terenu.

Roly softshell jakna kot poslovno darilo

Majice z logotipom podjetja ne moremo vedno podariti vsakemu poslovnemu partnerju, kakovosten softshell pa zagotovo pride vsakomur prav – tudi tisti poslovni partnerji, ki so sicer poslovno urejeni, bodo veseli tople jakne za prosti čas, ko niso v službi in se lahko nekoliko bolj sprostijo. In verjemite, da bodo podarjene soft shell jakne z imenom vašega podjetja z veseljem nosili – nenazadnje so tehnološka športna oblačila za šport in prosti čas v redni prodaji tudi precej draga, zato je podarjena jakna več kot dobrodošla. Če se ob tem odločite še za vezenje na jakne, pa ne bo zadovoljen zgolj vaš poslovni partner, temveč tudi vi – jakna bo pomagala pri promociji vašega podjetja in vam tako prinesla tudi kakšno novo stranko (ne pozabimo, da se poslovneži redno družijo tudi ob športnih dejavnostih, kjer bodo vašo jakno vsi opazili).

Roly softshell jakna
Softshell jakna proizvajalca Roly tudi kot promocijsko darilo.

Roly softshell jakna je zaradi svoje kakovosti primerna tako za opremo zaposlenih kot tudi za promocijsko oziroma poslovno darilo. Izberite dober model in primerne barve, ki se skladajo s podobo vašega podjetja, nato pa dodajte še vezenje na jakne, da ne bo nobenega dvoma, katero podjetje predstavljajo. Če želite svoje poslovne partnerje še nekoliko bolj razvajati, pa bo še bolje, če bo Roly softshell jakna podarjena v kompletu s kapo, šalom ali rokavicami, s čimer boste poskrbeli za popolno športno opremo za nekoliko bolj hladen del leta.

DELI
Vas zanimajo področja, kot so denar in finance, posel, podjetništvo, promocija, internet in tehnologija? Prepričani smo, da boste na spletnem portalu Poslovnik.si našli zanimive vsebine in koristne nasvete. Hvala za obisk!