Zakaj ne smete pozabiti na poslovna darila?

6
Poslovna darila

Podjetja si skozi leto trdo prizadevajo zadovoljiti vse stranke, pripraviti dovolj zanimivih in novih ponudb, da posel teče, hkrati pa delati na oglaševanju. Ni enostavno voditi podjetja, a če je prisoten trud, so na koncu na voljo tudi rezultati.

Se pa pri tem še ne konča. Podjetja sodelujejo s strankami in drugimi podjetji, s katerimi želijo ohraniti dobre odnose tudi v prihodnosti. Prav v ta namen so še kako koristna poslovna darila, ki se navadno delijo ob koncu uspešnega leta. Poskrbeti pa je potrebno, da so ta darila hkrati vabilo na ponoven obisk v naslednjem letu.

Personalizacija poslovnih daril

V tem pogledu je zagotovo še kako pomembna personalizacija teh poslovnih daril, sicer po nekem času prejemnik ne bo več razmišljal o tem, kje je darilo dobil. In za kakšno poslovno darilo se sploh odločiti? Najbolje je, če je takšno darilo smiselno povezano z vašo storitvijo, ni pa nujno.

Personalizirani USB ključki
Po personalizirana poslovna darila v tiskarno S-GRAF d.o.o.

Poslovno darilo naj bo predvsem uporabno, sicer bo kaj hitro končalo kje v kotu ali celo v smeteh. Naj vam ne bo težko vložiti nekaj več denarja v lepo in uporabno poslovno darilo, saj vam bo vložek večkratno povrnilo. Se sprašujete, kako? Razložimo v nadaljevanju.

Moč marketinga

Marketing je ključen element vsakega podjetja. Brez oglaševanja namreč storitev podjetja nihče ne bi poznal in koristil. In prav poslovna darila lahko odigrajo precej pomembno vlogo pri tem. Pa vzemimo za primer enostaven vžigalnik, ki je pri kadilcih ves čas pred očmi, prav tako tudi drugim, ko ga vidijo na mizi.

Tisk na vžigalnike

Kar je pri tem bistvenega, je, da so vžigalniki dokaj poceni, cenovno ugoden pa je tudi tisk vžigalnikov – vžigalniki za tisk so različnih barv, črno-bel ali barven pa je lahko tudi tisk nanje.

Izberite pravo poslovno darilo

Izbira daril pri nas je precej pestra in na tem mestu omenimo podjetje S-GRAF d.o.o., ki poleg domišljenih poslovnih daril ponuja tudi tisk in graviranje nanje. Če še ne veste, za katero darilo bi se odločili, vam lahko malce namignemo, da smo v teh časih precej nagnjeni k higieni in razkuževanju.

Tisk na USB polnilec za telefon (powerbank)

Personalizirani vlažilni robčki bodo odlična izbira, še boljša pa morda kar dezinfekcijski gel za roke s podatki o vašem podjetju. Seveda pa to ni vse, saj si lahko omislite tudi potiskana ali gravirana pisala, prej omenjene vžigalnike, prenosni polnilec, USB ključke in še in še.

Ujemite pravi trenutek

Znano je, da radi vse počnemo v zadnjem trenutku, a v tem primeru naj temu ne bo tako. Še posebej zato, ker se s koncem leta veča tudi povpraševanja in prihajajo naročila, kar pomeni, da lahko ostanete brez daril za svoje stranke in partnerje, ali pa jih ne boste uspeli dobiti pred prazniki.

Čisto nič ne bo narobe, če boste že danes pričeli pogledovati v to smer in razmišljati, kaj bi bilo tisto, kar bo najbolj primerno za darilo zvestim kupcem in partnerjem. Naj bo letošnji konec leta povsem v vaših barvah, znamki podjetja in s sporočilom, ki bo hkrati vabilo.

Vabilo k nadaljevanju poslovnega sodelovanja tudi v prihodnjem letu!

DELI
Vas zanimajo področja, kot so denar in finance, posel, podjetništvo, promocija, internet in tehnologija? Prepričani smo, da boste na spletnem portalu Poslovnik.si našli zanimive vsebine in koristne nasvete. Hvala za obisk!