10 uporabnih promocijskih daril

316
Uporabna promocijska darila

Promocijska darila najpogosteje na plan prikukajo konec koledarskega leta. Takrat je čas, ko posamezna podjetja obdarujejo svoje zaposlene in svoje poslovne partnerje. V kakšni obliki je najbolje nekomu podariti promocijsko darilo? Strokovnjaki predlagajo, da naj bodo promocijska darila predvsem praktične in uporabne narave in ne samo lepa na pogled.

Katera so uporabna in praktična ter seveda tudi lepa na pogled, si bomo pogledali v nadaljevanju. Našteli in na kratko bomo opisali deset najbolj priljubljenih in hkrati uporabnih tovrstnih daril.

1. USB ključki v darilni embalaži

USB ključki zagotovo veljajo za praktično in izjemno uporabno promocijsko darilo. Zagotovo ga bo vesel prav vsak zaposleni, poslovni partner ali kdor koli drug, ki mu bo neko podjetje, s katerim sodeluje, podarilo svoje promocijsko darilo v obliki ključka, kamor bo lahko shranil svoje podatke.

2. Termo lonček

Vse pogosteje na mizah zaposlenih in drugih vidimo prikupne termo lončke, ki so jih dobili kot promocijsko darilo ob koncu leta ali ob kateri drugi priložnosti.

3. Dežnik

Privlačno in izjemno uporabno promocijsko darilo je vsekakor dežnik, ki pride prav v vseh letnih časih.

4. Majica s kratkimi ali dolgimi rokavi

Posebnim strankam ali svojim zaposlenim podjetja pogosto podarjajo majice v vseh možnih oblikah.

5. Kape so izjemno prikupne

Že dlje časa kape vseh barv ter oblik veljajo za priljubljeno obliko uporabnega promocijskega darila.

6. Kemični svinčniki ter ostala pisala

Že odkar pomnimo, se kemični svinčniki ter ostala pisala podarjajo ob koncu leta kot promocijska darila, ki so tudi uporabna.

7. Vžigalniki

Zagotovo bodo vžigalniki vedno veljali za priljubljeno ter uporabno promocijsko darilo.

8. Obesek meter

Prav za vsak žep in roko je primeren obesek meter, s katerim lahko na hitro kaj pomerimo. Tovrstni predmet velja za enega od najbolj uporabnih promocijskih daril.

9. Odsevni brezrokavnik

Ker je varnost na cesti izjemnega pomena, še posebej v današnjem času, je tovrstni brezrokavnik postal eden od najbolj uporabnih promocijskih daril.

10. Svetilka LED

Med najbolj uporabna promocijska darila se uvršča tudi svetilka LED.

DELI
Vas zanimajo področja, kot so denar in finance, posel, podjetništvo, promocija, internet in tehnologija? Prepričani smo, da boste na spletnem portalu Poslovnik.si našli zanimive vsebine in koristne nasvete. Hvala za obisk!